Projekty

PROJEKT BUDYNKU USŁUGOWO-MIESZKALNEGO

Pow. użyt. 215.97 m2
Szer. działki 19.00 m
Cena 2400.00 zł
Projekt budynku usługowo-mieszkalnego (przedszkola) K-105 Budynek piętrowy, usługowo-mieszkalny, bez podpiwniczenia i bez garażu Technologia: tradycyjna. Ściany zewnętrzne: pustaki SILKA 24cm, + styropian 15cm + tynk cienkowarstwowy na siatce Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 20°. Program: PARTER (PRZEDSZKOLE) : 2 Sale dla 14 i 7 dzieci, pokój socjalny, przygotowalnia posiłków, zmywalnia, szatnia, łazienka, kotłownia, 2 WC. PODDASZE (mieszkalne): 3 sypialnie, pokój dzienny, aneks kuchenny, pralnia,WC  ...

Budynek magazynowo-usługowo-biurowy

Pow. użyt. 1067.51 m2
Szer. działki 30.82 m
Cena 0.00 zł
Projekt budynku magazynowo-usługowo-biurowego K-104, pełniącego funkcję laboratorium badawczego z cześcią biurową, piętrowy niepodpiwniczony. Technologia: tradycyjna Ściany zewnętrzne: beton komórkowy 24 cm + styropian 15 cm + tynk cienkowarstwowy na siatce Stropy w budynku: żelbetowe Kąt nachylenia dachu: 5% Ogrzewanie: zewnętrzne źródło ciepła Program: laboratoria medyczne, zaplecze medyczne, magazynowe, scojalne, sanitarne, biurowe, techniczne.  ...

BUDYNEK USŁUGOWY Z CZĘŚCIĄ MAGAZYNOWĄ

Pow. użyt. 396.46 m2
Szer. działki 16.70 m
Cena 3400.00 zł
Projekt budynku usługowego z częścią magazynową K-111 Budynek dwupiętrowy z częścią magazynową, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak silikatowy 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 24°. Ogrzewanie: kotłownia gazowa Wentylacja: mechaniczna z odzyskiem ciepła Program: Parter: magazyn, przedsionek pożarowy, 1/2 klatki schodowej, kotłownia I Piętro: toaleta, pomieszczenie socjalne, open space, biuro, szafa gospodarcza, klatka schodowa II Piętro: toaleta, pomieszczenie socjalne, open spa...

Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym

Pow. użyt. 719.30 m2
Szer. działki 20.00 m
Cena 4400.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-110. Budynek nie jest podpiwniczony i posiada: parter oraz poddasze użytkowe (nad częścią budynku). Kuchnia kateringowa. Technologia: ściany zewnętrzne - bloczki silka 24 cm, styropian 20 cm, tynk zewnetrzny. Stropy: żelbetowy Kąt nachylenia dachu: 25°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. Dach nad salką bankietową wiązarowy. Ogrzewanie: ogrzewanie z własnego źródła ciepła. Zaprojektowano kotłownię na paliwo stałe Wentylacja: mechaniczna z odzyskiem ciepła na: sali bankietowej oraz bez odzysku w kuchni i zap...

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16