Projekty

Warsztat samochodowy

Pow. użyt. 154.00 m2
Szer. działki 18.53 m
Cena 1200.00 zł
Projekt warsztatu samochodowego LK-08B z zapleczem socjalnym, parterowy, niepodpiwniczony. Warsztat mozna równiez zaadaptować na stacje konstroli pojazdów do 3,5 tony. Technologia: tradycyjna. Ściany zewnętrzne: część warsztatowa: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm część magaz - sprzedażowa: pustak POROTHERM 44 cm część socjalna: pustak POROTHERM 38 cm, styropian 6 cm Strop: żelbetowy Ogrzewanie: piec gazowy z zamkniętą komorą spalania Program: warsztat, pomieszczenie sprzedaży, pomieszczenie socjalne, WC, kotłownia, biura ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projek...

Przedszkole

Pow. użyt. 780.30 m2
Szer. działki 35.50 m
Cena 0.00 zł
modernistyczny
Projekt budynku pełniącego funkcję przedszkola dla 50 dzieci, LK-44. Budynek parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia: tradycyjna. Ściany zewnętrzne: pustak ceramiczny POROTHERM 25 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropodach w budynku: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program: 2 sale zabaw, sala do leżakowania, jadalnia, kuchnia z zapleczem kuchennym, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze szatniowe, zaplecze magazynowe, sekretariat, gabinet dyrektora, gabinet lekarski, kotłownia....

Hotel

Pow. użyt. 2791.00 m2
Szer. działki 31.00 m
Cena 9600.00 zł
modernistyczny
Projekt budynku gastronomiczno - hotelowego LK-21, piętrowy z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Budynek może pełnić również funkcję domu weselnego, motelu lub pensjonatu. Można go również zaadaptować na dom opieki dla osób starszych. Technologia YTONG: ściany zewnętrzne - pustaki z betonu kmórkowego 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: TERIVA. Kąt nachylenia dachu: 30°. Ogrzewanie: sala bankietowa oraz taneczna ogrzewane za pomocą centrali LENOX umieszczonej poza budynkiem, pozostałe pomieszczenia - kotłownia gazowa. Podgrzewanie ciepłej wody u...

BAR

Pow. użyt. 112.10 m2
Szer. działki 21.00 m
Cena 1200.00 zł
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu ZAPYTAJ O PROJEKT ! (012) 410 49 71 (012) 410 49 72...

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16