Projekty

Bar

Pow. użyt. 112.10 m2
Szer. działki 21.00 m
Cena 2200.00 zł
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Technologia tradycyjna: Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 20°. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. DYSPONUJEMY RÓWNIEŻ WERSJĄ TEGO PROJEKTU Z DACHEM O NACHYLENIU 35 STOPNI ORAZ KOTŁOWNIĄ NA PALIWO STAŁE W CZĘŚCIOWYM PODPIWNICZENIU....

Pensjonat

Pow. użyt. 1015.60 m2
Szer. działki 21.90 m
Cena 13000.00 zł
Projekt budynku hotelowo - gastronomicznego pełniący funkcję pensjonatu K-20C, piętrowy z poddaszem nieużytkowym (do adaptacji), podpiwniczony.  Budynek można również zaadaptować na dom opieki dla osób starszych. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 30 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna Ogrzewanie: kotłownia gazowa do c.o i c.w.u umieszczona w piwnicy Program: sala konsumpcyjna, sala barowa, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze ...

Budynek biurowo - usługowy

Pow. użyt. 141.50 m2
Szer. działki 16.65 m
Cena 2000.00 zł
Budynek biurowo-usługowy z funkcją handlową K-09 parterowy z użytkowym poddaszem, podpiwniczony. Technologia: tradycyjna Ściany zewnętrzne: pustak ceramiczny 25 cm, styropian 10 cm, cegła klinkierowa 12 cm. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 20°. Program: sala obsługi klienta, sekretariat, 2 pomieszczenia biurowe, aneks kuchenny, pomieszczenie socjalne, magazyny, kotłownia, węzły sanitarne....

Bar

Pow. użyt. 205.50 m2
Szer. działki 19.60 m
Cena 2800.00 zł
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 45 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program: sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu ZAPYTAJ O PROJEKT ! (012) 410 49 71 (012) 410 49 72...

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16