Projekty

ZG-01

Pow. użyt. 34.60 m2
Szer. działki 13.00 m
Cena 1300.00 zł
Kiosk handlowy, parterowy niepodpiwniczony, wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi 30°. Program: sala sprzedaży. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projekt architektoniczny budowlany - projekt konstrukcyjny budowlany - projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej - zgoda na zmiany w projekcie...

Sklep

Pow. użyt. 49.20 m2
Szer. działki 13.00 m
Cena 1200.00 zł
Budynek pełniący funkcję sklepu, parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 11 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 38°. Program: sala sprzedaży, magazyn, pomieszczenie socjalne, WC. Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu ZAPYTAJ O PROJEKT ! (012) 410 49 71 (012) 410 49 72...

Sklep

Pow. użyt. 49.20 m2
Szer. działki 13.00 m
Cena 1200.00 zł
Sklep K-05 parterowy, bez podpiwniczenia. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętzrne: pustak ceramiczny 29 cm, styropian 11 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 38°. Program: sala sprzedaży, magazyn, pomieszczenie socjalne, WC....

Bar

Pow. użyt. 71.30 m2
Szer. działki 14.23 m
Cena 1200.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia, zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projekt architektoniczny budowlany - projekt konstrukcyjny budowlany - projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz) - projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej - opini...

Bar

Pow. użyt. 71.30 m2
Szer. działki 14.23 m
Cena 1200.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru LK-22, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%. Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia, zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projekt architektoniczny budowlany - projekt konstrukcyjny budowlany - projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz) - projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej - opin...

Bar

Pow. użyt. 102.80 m2
Szer. działki 22.50 m
Cena 0.00 zł
Budynek małej gastronomii K-04 parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna Kąt nachylenia dachu: 38°. Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras....

BAR

Pow. użyt. 112.10 m2
Szer. działki 21.00 m
Cena 1600.00 zł
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu ZAPYTAJ O PROJEKT ! (012) 410 49 71 (012) 410 49 72...

Bar

Pow. użyt. 112.10 m2
Szer. działki 21.00 m
Cena 1600.00 zł
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Technologia tradycyjna: Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 20°. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. DYSPONUJEMY RÓWNIEŻ WERSJĄ TEGO PROJEKTU Z DACHEM O NACHYLENIU 35 STOPNI ORAZ KOTŁOWNIĄ NA PALIWO STAŁE W CZĘŚCIOWYM PODPIWNICZENIU....

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16